Dålig bloggning- ingen känsla för det kvar

2 dagar kvar i skolan, Skåpet tömt, sista redovisningen avklarad, klassresa hela nästa vecka, snart sommarlov! JAG ÄLSKAR DET! Sen taggar vi en nystart på polhem i Lund! Först ska jag rocka denna sommaren med hästar, vänner, stranden och såklart FOTBOLL!


Todays

Byxor- Gina tricot
Tröjor- bandlöst linne från new yorker, kofta från lindex
Skal- Ullared
Smink- ifyllda ögonbryn, mascara


Dagens outfit!

Dagens outfit!
Jeans: röda-Gina tricot, piratbyxor- Ullared
Tröja- kapahl
Skor- låga, vita converse, gråa och höga converse
Solglasögon- JC

Dem röda jeansen hade jag när jag var i la och bytade när vi skulle till några kompisar där vi åt! Uppdaterar om dagen sen! :)

https://cdn1.cdnme.se/4119560/6-3/pic_518e8ba5ddf2b31ffed8dcc4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4119560/6-3/pic_518e8ba5ddf2b31ffed8dcc4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4119560/6-3/pic_518e8ba5ddf2b31ffed8dcc4.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4119560/6-3/pic_518e8ba5ddf2b31ffed8dcc4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4119560/6-3/pic_518e8ba5ddf2b31ffed8dcc4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4119560/6-3/pic_518e8ba5ddf2b31ffed8dcc4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4119560/6-3/pic_518e8ba5ddf2b31ffed8dcc4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4119560/6-3/pic_518e8ba5ddf2b31ffed8dcc4.jpg" class="image">


Frågestund

Tänkte ha en frågestund, svaren kommer nästa helg! Fråga vad som helst så ska jag försöka svara på alla! :)


Ny header!

Ny header, vad tycks? Fin? :)
Underbart snälla Tilda har gjort den. Tack så mycket, ännu en gång :)
Kommentera gärna vad ni tycker om den, vill gärna höra!


Dagen

Idag gick jag upp typ 10, lite sovmorgon. Så skönt! Käkade frukost med familjen och mamma stack och jobbade. Spelade lite fifa, men slutade när jag förlorade. Buhu! Vid lunch stack jag, pappa och min syster till jula som ligger vid Nova! Pappa köpte en moppehjäm så han kan börja lära mig köra! Jag köpte ett tangentbord till Ipaden så jag kan använda den som en data, eftersom jag inte har någon egen ;) Så nu sitter jag och fixar lite med det, ska snart plugga. Så bloggar mer ikväll! :)


Dagen!

 Idag har jag mest städat, varit ute och vilat! hjälpte mamma att laga mat imorse eftersom maten var tvungen att "stå och dra" i kylen ;) Så kl 9 stekte vi kyckling, haha. Sen fick jag migrän, så sov i typ 1 timme. efter det fotade jag i trädgården och ska ladda upp bilderna nu i detta inlägg är det tänkt! Just nu har vi gäster, trevligt trevligt. Imorgon kanske det blir emporia med min kusin, vi får se! bloggar mer imorgon :)

Min ridlektion för två veckor sedan!

Tänkte berätta lite kort om hur lektionen för två veckor sen gick. Jag fick prova en ny häst, romanoff. Riktigt fin häst som min ridlärare sa att jag skulle få rida fler gånger, kul! Vi hade lite kontroll övningar och han lyssnade super, den enda gången han var lite extra jobbig var i galoppen där han tog i ordentligt och piggnade till men det var mest kul, haha! Lite kort om det ridpasset, taggar jag om nu till nästa vecka när vi ska hoppa💪

Ridpass 8/5

Idag fick jag prova ännu en häst, nämligen Vie! En väldigt pigg och het häst men väldigt din att rida. Jag är inte den ryttaren som älskar heta hästar men jag gjorde mitt bästa! Kkm ju aldrig gå klockrent första gången man rider hästen. Förhoppningsvis får jag rida henne mer. Men nu har jag i alla fall fått prova henne. :) vi hade bommar och red bara över bommar på volten. Men har man en het häst är det jobbigt bara det! I galoppen var hon som svårast då hon piggnade till rejält men jag bet ihop och försökte lugna henne med lugn sits och mjuka händer. Gick helt ok för att vara första gången! :) 

Dagens outfit!

 
Tröjor- stickad tröja från JC och t-shirt från esprit.
Byxor- lager 157.
Skor- din sko.
Hår- uppsatt i vanlig totte.
Sminkning- mascara, eyeliner och fyllt i mina ögonbryn lite! :)
 
 
 
 

Kvällspromenad!

Just nu, är jag ute på kvällspromenad med min lilla vovve! 😍


Måndag, och även idag!

Tänkte skriva lite om vad som hände igår!
Gick upp som vanligt, skolan började halv 9. Slutade kl 4. Fick även reda på vårt svenska-prov vi gjorde förra veckan, full pott, alltså ett A. Så sjukt nöjd tjej här! Efter skolan pluggade jag lite kemi och kollade på tv. Åt även glass, bara för att! ;) en riktig mys måndag!

Idag började vi med nationella prov i matte, inte mitt bästa ämne om man säger så. Tror jag har många slarvfel tyvärr. Aja, har två delar till som jag kan prestera bra på💪. Efter det hade vi idrott, fridrott. Kul! Därefter hade vi lunch och bara en lektion kvar som var kemi, ganska chill dag i skolan. Efter renskrev jag min so-text och solade☀
Nu ska jag plugga lite kemi till och sedan kolla tv!
Skriver om min förta ridlektion imorgon innan jag åker till stallet, ok?
Hörs imorgon! :)


Söndag i ett nytt inlägg ;)

Denna söndagen bestod mest av trädgårdsarbete, sola och middag hos min morfar.
Jag gick upp vid 10 kanske och åt. Därefter chillade jag en stund för att sedan gå ut och kratta mossa som samlats i gräset under vintern och hösten, segt och tog långt tid men hela gräsmattan blev klar! 💪
Efter halva tiden av krattande tog vi en pannkaks-paus och jag passade på att sola en stund!
Därefter fixade jag mig och sen stack jag och familjen på middag hos morfar! När vi kommit hem från dem kollade vi på tv och åt nötter, haha myyyss!
På bilden nedan kommer även min outfit från när vi var hos morfar!
Byxor- JC, crocker
Tröja- Only
Skor- låga, vita converse


Lördag och söndag!

Tänkte fortsätta att skriva om min lördag och söndag. Så börjar med lördag.
Jag väcktes vid 9, duschade och åt. Därefter åkte vi och hämtade min kusin för att sedan fortsätta mot Landskrona! Mamma skulle klippas och göra slingor så vi passade på att gå på stan. Efter ca 2-3 timmar åkte vi hem, lämnade av min kusin på vägen. Städade sen lite och började laga mat. Min farmor skulle nämligen komma på middag. Vi bjöd sedan in båda mina kusiner, Emma och Emil eftersom dem vart hemma själva. Jag och Emma hade photoshoot på kvällen efter vi käkat grillat. Mums! Så här nedan kommer jag lägga upp några av bilderna som blev klickade! Sedan åt vi choklad-mouse och godis. Bra avslutning på den dagen tycker jag! :)

Eftersom detta blev ett långt inlägg skriver jag om söndagen i ett annat inlägg :)


Inlägg om min dag i fredags

Tänkte börja berätta om min fredag då resten av veckan/veckorna inte var så kul! Den har mest bestått av läxor och nationella prov! Fick i heller inte rida i onsdag då det var första maj, därav är jag mega taggad inför min lektion imorgon! :)

Men tillbaka till fredagen. Den började såklart med att jag var i skolan, som slutade kl 2. Mötte upp min kusin vid tåget och åkte in till hbg, vidare till väla! Där käkade vi Kina/thai mat och sedan piercade hon sin tunga :D Efter det gick vi och kollade i affärer och hon tryckte i sig slush-ice ;) Väl hemma käkade jag godis och kollade tv :)
Det var min fredag det, väldigt trevlig och rolig. Tänkte snart uppdatera om min ridlektion för ca två veckor sedan och lördag, söndag! Hörs sen! :)


Vardaglig blogg?

Hade tänkt börja ha denna bloggen som en vardaglig blogg. Behåller namn och header och uppdaterar inlägg med mycket bilder! Låter det bra? :)
Ska bara plugga lite sen tänkte jag skriva massa inlägg om helgen och sist jag red, så uppdateringen idag lär bli bra! :)