People change, and so do you!

Är så himla trött på att bli behandlad som om jag betyder mindre, eller som jg inte betyder något längre! Otroligt tråkigt att behöva känna såhär över dig. Visst men betyder dina andra kompisar mer än mig så var väldigt vänlig och säg det till mig, tänker inte nämna några namn men jag hoppas att du vet vem du är!


Resultat efter 1 veckas träning, ungefär 5 kvar!

Resultatet på min träning efter en vecka. Man ser inte så mycket på bilden utan jag ser mer i verkligheten ;)
Mobba inte bilden haha, vet att jag inte har den bästa och snyggaste magen men snart så! Ca 5 veckor kvar att träna nudå 💪 Jag ska verkligen lyckas!


Bilder

Screenshootade några övningar från videon som man kan använda när man tränar på maskinen jag börjat nörd-träna på haha ;) Bara för att jag vill ha en platt mage. Har redan efter ca en veckas träning börjat se förändring och kan verkligen känna hur mina muskler blivit mer tränade och lite synligare, gillas stort haha 👍 Lovar att hålla er uppdaterade om hur träningen går, om ni vill veta haha ;)


Things i want...

Saker jag vill ha, ja kan läsa listan typ 20 gånger och hänga upp mig på några av punkterna som jag stör mig på!
Som tex. Långt hår, jag försöker "odla" haha. Men jag vill ha lite längre hår bara sen är jag nöjd! Perfekta tänder, tja inget jag stör mig mycket på. Ska ju kanske få tandställning så det är lugnt, inget jätte viktigt då mina tänder är ganska okej! Smala ben och vara smal, ush den punkten är värst haha. Tränar ju nu flr att få en platt mage som jag är nöjd med, mina ben orkar jag nig inte träna lika intensivt som magen, tränar dem när jag spelar fotboll och några övningar tränar benen. Men ja, smala ben hade ju varit i plus i kanten om jag lyckas med magen! Någon som kallar mig vacker, ja många av mina vänner säger att jag ör snygg, söt, vacker men jag kan inte inse det själv, konstigt nog! Dem säger att jag har "drömkroppen" vilket jag egentligen inte alls håller med om. Men jag tror det är så att jag ser alla "fel" som jag själv tycker är fel och fult på mig själv, måste försöka bättra lite på det och verkligen uppfylla mitt mål om platt mage och detta jag snackat om i texten ovanför! ;)
Kommentera gärna vad nu tycker, bloggar mer imorgon.


Jag har redan gjort framsteg, men jag ska nå mitt nya mål!

Har redan gjort framsteg sedan 2009 men jag ska lyckas med mitt nya mål! Ca 20 min träning varje dag+fotboll, nu ska jag klara detta! #mertaggadännågonsin #summer2013
Jag tränar magen på vår maskin ca 10 min, gör squat challenge(eller ska börja imorgon då jag gjort 50 varje dag hittills), sedan gör jag andra övningar som tränar både ben och rumpa 💪


Midsommar!

Midsommar igår ja, hade riktigt kul faktiskt, trodde det skulle bli tråkigt haha. Åt massa god mat, badade, spelade spel och hade allmänt kul med alla som var där! Dock var det bara jag, min syster och en sexåring som var tjejer! ;) men killarna var riktigt snälla så det blev riktigt roligt :)
Bjuder på några outfit bilder från igår!
Klänning från Gina | vågigt hår | vita converse | mascara!


Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar på henrikbarry.se


Torsdag, blev en träningsdag

Min dag har bestått av fys-träning där jag tränar magen och rumpan hemma i vår "maskin" haha. Jag ska ha snygg mage innan sommarens slut, alltså ett mål! Sedan pw jag med Amanda till asmundtorp, riktigt kul, mysigt och varmt haha. Sedan på kvällen åkte jag på fotbollsträning. Riktig träningsdag! Imorgon blir det fys-träning igen haha! Målet ska uppnås💪
Bjuder på två charmiga bilder på mina bebisar och det jag drack innan min träning! :)


Rubrik saknas

Så dålig på rubriker haha...
Ska förmodligen fota lite imorgon, bilderna kommer upp på bloggen så fort som möjligt! Har varit jätte dålig på att fota vad jag har hittat på dessa dagar! Ska bättra mig, lovar 👍


17/6

Idag har jag varit i Lund med några vännen! Mysigt och kul, vi köpte ben and Jerry och delade på den! Medans killarna som var med käkade på Burger King, haha! Så här kommer en bild på min outfit!
Tröja- h&m
Shorts- Gina tricot
Skor- converse


SOMMARLOV

Bilder på mig från skolavslutningen och på mina betyg! Även en gullig bild på mig och Alma från kyrkan!
Bilden på mig i shorts är från idag när jag var på min systers skolavslutning, hon slutade 6:an på skolan som jag gick på för ca 3 år sedan! Kul att komma tillbaka och hälsa på gamla lärare osv :)


Dagen!

Alla bilder är copyright!
Fotade Amanda och hennes fina häst galilieo idag, så ni får ett smakprov! Jag fick även rida lite också, i gympaskor haha! Har även köpt en långklänning på Gina idag, väldigt söt tyckte jag! :)


Lite bilder från de senaste veckorna!

Veckorna har bestått av slingning av håret, spexfoto, klassresa i Köpenhamn, shopping och student igår!


Bilder istället för text kanske?

Har tappat lusten av att hela tiden skriva va jag gör så tänkte ändra tillbaka bloggen till en fotoblogg. Alltså kommer jag lägga upp bilder från varje dag så nu får se vad som har hänt under dagen, låter det bra? :)
Skriver kanske någon bildtext till såklart men jag ska nog satsa på det istället. Och ett plus är att eftersom jag slutar skolan på tisdag kommer det bli mycket bättre bilder då jag kan använda min systemkamera :)